ÎNTREPRINDEREA SILVICĂ CĂLĂRAȘI
Ziua lucrătorului din Silvicultură, 2021.
17.09.2021

 

La data de 17.09.2021 în cadrul ÎSS Călărași sa desfășurat Ziua lucrătorului din Silvicultură, instituită prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 405 din 19.06.1995..

Cu ocazia "Zilei lucratorului din Silvicultura", directorul ÎSS Călărași dl. Haralampov Ion a transmis un mesaj de felicitare si recunostinta pentru munca si daruirea pe care o oferă silvicultori  zi de zi fondului forestier al Republicii Moldova. Ziua lucratorului din Silvicultura a fost instituita de societate in semn de recunoastere pentru importanta acestei profesii si pentru a evidentia prestigiul de care se bucura cei care se dedica acestui domeniu. In aceasta perioada dificila, legata de riscul infectarii cu noul coronavirus, silvicultorii au dat dovada de profesionalism si bune capacitati de gestionare ca sa reziste provocarilor. Va dorim ca si in viitor sa dati dovada de profesionalism in orice situatie, statornicie, incredere in fortele proprii, bunastare si multa sanatate Dumneavoastra si intregi familii.”

Totodată, în cadrul Zilei lucrătorului din silvicultură, au fost decorați pentru munca impecabilă și îndelungată în ramura silvică cei mai sîrguincioși și  mai responsabili silvicultori, fiind decorați cu insigna pentru „10, 20, 30 ani de muncă îndelungată și impecabilă la asigurarea pazei fondului forestier-proprietate publică”. 

Copyright © 2024 Toate Drepturile Rezervate.