vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Lucrări de salubrizare
24
03.2023
Lucrări de salubrizare
   
 

Ziua Internaţională a Pădurilor este marcată în Republica Moldova printr-o serie de acţiuni de promovare a sectorului forestier, a importanţei sale pentru un mediu sănătos şi a eforturilor de reabilitare şi extindere a pădurilor noastre.

Pentru anul 2023, această zi poartă genericul ”Pădurea și Sănătatea”.

Una din activitatea dedicate ”Zilei internaționale a Pădurilor” este desfășurarea Campaniei de salubrizare în fondul forestier.

În plină desfășurarea sunt lucrările de salubrizare a fondului forestier în cadrul subdiviziunile Întreprinderii de Stat pentru Silvicultură Călărași.

Astfel la data de 24.03.2023, angajații o.s. Bravicea de comun acord cu elevii și profesorii gimnaziului Hoginești au efectuat lucrări de salubrizare dea lungul traseului Chișinău-Bălți, trupul de pădure Bravicea.

Scopul comun al tuturor celor implicați a fost unul major, de a contribui la menținerea ordinei în fondul forestier al Republicii Moldova și totodată de a promova sustenabilitatea mediului.

Venim cu cuvinte de mulțumire pentru ajutorul acordat voluntarilor care au dat dovadă de grijă și dragoste pentru mediu înconjurător.

Astfel de acțiuni vin să promoveze bunele practici cât și să încurajeze publicul larg să participe implicit în astfel de activități.