vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Seminar ”Punerea în valoare a masei lemnoase în anul 2022”
22
07.2022
Seminar ”Punerea în valoare a masei lemnoase în anul 2022”
   
 

În scopul valorificării rationale complexe și superioare a produselor lemnoase, îngrijirii și conducerii adecvate a arboretelor pentru conservarea, reconstrucția ecologică și regenerarea eficientă a pădurilor, implimentarea corespunzătoare a Normelor tehnice, sa desfășurat în cadrul întreprinderii un seminar cu angajați silvice

Seminarul sa desfășurat în cadrul ocolului silvic Bravicea la data de 21 iulie 2022 cu tematica ” Punerea în valoare a masei lemnoase”. Sa discutat despre regulile de delimitare și evaluare a parchetelor, încălcările și neajunsurile admise în perioada anterioră de activitate pe compartimentul punerea în valoare a masei lemnoase, scopul lucrărilor de îngrijire și conducere a arboretelor, tehnica și expoca de executare a lor, alegerea tipurilor de tratamente la efectuarea tăierilor de produse principale etc.

S-a atras o atenție deosebită asupra executării lucrărilor de evaluare a masei lemnoase de o calitate înaltă, și cu încadrarea finisării lucrărilor în termenii stabiliți.

Seminarul sa desfășurat în două etape - practică și teoretică.

În cadrul seminarului au participat ingineri silvici, șefii ocoalelor silvice, adjuncții sefilor de ocol și maiștri silvice.

Seminarul a fost încheiat cu susținerea unui test de către participanți, care la rîndul lor au dat dovadă de cunoștințe obținân calificativele bune și foarte bune.