vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Campania de informare și sensibilizare ”Păduri fără corupție ”.
21
06.2022
Campania de informare și sensibilizare ”Păduri fără corupție ”.
   
 

 

Campania de informare și sensibilizare ”Păduri fără corupție ”  lansată de Centrul Național  Anticorupție (CNA) în parteneriat cu Agenția ”Moldsilva” , sa desfășurat și în cadrul raionului Călărași, la data de 21 iunie 2022, unde au participat angajații Întreprinderii de Stat pentru Silvicultură ”Călărași” și a Întreprinderii de Stat Rezervația Naturală ”Plaiul Fagului”.

Reprezentantul Centrului Național  Anticorupție, dl. Ion Pruteanu șeful direcției educație anticorupție, a informat că campania este în plină desfășurare deja de o lună de zile, timp în care au fost desfășurate mai multe ședințe în cadrul întreprinderilor silvice, pentru a informa și a fi alături de angajați din  toate raioanele și instituțiile statului.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre măsurile de asigurare a integrității instituționale și profesionale, modalitățile de denunțare a manifestărilor de corupție și protecția  avertizorului de integritate, controlul integrității instituționale asigurat de CNA, răspunderea pentru lipsa integrității, mecanismele de sesizarea cazurilor de corupție depistate și alte rigori de integritate.

Silvicultori au primit răspunsuri la întrebările care îi preocupa, clarificînd unele aspecte și neclarități aparute în urma discuțiilor și chiar în urma îndeplinirii obligațiunilor de funcție.