vezi mai mult

Ziua lucrătorului din silvicultură! 2024
20.09.2024     
 
Conferirea medaliei ”Meritul Civic”
12.06.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Sărbătoarea „Ziua lucrătorului din Silvicultură”.
18
09.2020
Sărbătoarea „Ziua lucrătorului din Silvicultură”.
   
 

 

În acest an la 19 septembrie în Republica Moldova, angajații ramurii silvice sărbătoresc "Ziua lucrătorului din silvicultură". Cu această ocazie în cadrul ÎSS Călărași, sa desfășurat o adunare solemnă consacrată Zilei Silvicultorului.

Directorul întreprinderii, Ion Haralampov, a remarcat faptul că în această zi se fac totalurile pe anul de gestiune, se menționeză silvicultorii care au obținut rezultate remarcabile. Deasemenea directorul Haralampov Ion, a venit și cu un mesaj de felicitare, prin care și-a manifestat recunoștința pentru efortul depus în vederea dezvoltării durabile a sectorului forestier, dorindu-le colegilor de lucru succese grandioase, răbdare în munca pe care o depun zi de zi, curaj, înțelepciune și multă sănătate .

Un mesaj de felicitare a transmis și președintele raionului Călărași domnul Ștefan Bolea, care a adresat cordiale urări de bine, realizări remarcabile în indeplinirea uneia dintre cele mai nobile meserii, cea de ocrotire și îngrijire a pădurilor și fîșiilor forestiere care reprezintă plămînii oricărui ecosistem și de care depinde calitatea vieții nu doar a generațiilor actuale, dar și a celor viitoare. Deasemena președintele raionului dl. Ștefan Bolea, a transmis diplome pentru menționarea angajațiilor întreprinderii cu rezultate remarcabile, Grosu Mihai-inginer silvic-șef , Coșeru Chiril-șef atelierul de prelucrare a lemnului, Oprea Ion șef ocolul silvic Vărzărești, Popa Valentin- adjunctul șefului ocolului silvic Bravicea, Rotari Elena-contabil ocolul silvic Hîrjauca, Nistor Veceslav-maistru pădurar ocolul silvic Călărași, Mocreac Alexei-pădurar cantonul nr. 8 ocolul silvic Hîrjauca.

Întreprinderea de Stat „Întreprinderea pentru silvicultură Călărași” gestionează o suprafață a fondului forestier național de 20054 ha, fiind divizată în 4 ocoale silvice și un Atelier de prelucrare a lemnului, unde activează 130 de angajați.