vezi mai mult

Angajații ÎSS Călărași au oferit cu ocazia Sărbătorilor de iarna, cadouri familiilor social vulnerabile.
23.12.2020     
 
Ziua Națională de înverzire a plaiului "Un arbore pentru dăinuirea noastră"
26.10.2020     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » "Ziua Lucrătorului din Silvicultură", anul 2019
16
09.2019
"Ziua Lucrătorului din Silvicultură", anul 2019
   
 

"Ziua Lucrătorului din Silvicultură" a fost instituită prin Hotărîre de Guvern în anul 1995 și se sărbătorește în a treia sîmbătă a lunii septembrie, si are menirea de a reaminti tuturor importanţa celui care îngrijeşte pădurea, preţioasa bogăţie regenerabilă a ţării. Această sărbătoare reprezintă rolul şi eforturile lucrătorului silvic de a asigura dezvoltarea durabilă a pădurilor cel mai important factor de protecţie a mediului înconjurător de care beneficiază fiecare cetăţean, dar şi de a afirma şi susţine profesia de silvicultor.

Dorim să urăm succes şi sănătate tuturor silvicultorilor, care depun eforturi colosale în lărgirea suprafețelor de păduri  realizări notabile întregului Corp Silvic în răspunderea pe care o are faţă de paza și protecția permanentă a fondului forestier şi de securitatea ecologică a ţării.

Vă urez mult curaj, înțelepciune gînduri pozitive bucurii, prosperitate, încredere în forțele proprii și multă multă sănătate dumneavostră personal și familiilor dumneavostră.

Să fiți mereu înconjurați de tezaurul verde pe care îl ocrotiți.