vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Concursul „Cel mai bun pădurar” ediția XXI-a, anul 2019.
12
09.2019
Concursul „Cel mai bun pădurar” ediția XXI-a, anul 2019.
   
 

La data de 10 septembrie 2019 s-a desfășurat concursul ”Cel mai bun pădurar" ediția a XXI-a, care  a fost organizat în cadrul ÎS ”Întreprinderii silvo-cinegetică Strășeni” , cu scopul implementări hotărârii comune a administrației Agenției „Moldsilva” și Comitetul Executiv al Federației Sindsilva nr. 4/1 din 25.08.2019 „Cu privire la organizarea și desfășurarea în cadrul Agenției „Moldsilva” a concursului profesional „Cel mai bun pădurar”- ediția XXI, anul 2019.

Scopul concursului este valorificarea și stimularea potențialului celor mai buni pădurari, care activează în fondul forestier de stat, promovării celor mai bune experiențe profesionale, precum și consolidarea statutului ramurii silvice în societate.

Cinstea  și onoarea întreprinderii la acest concurs a fost aparată de pădurarul ocolului silvic Hîrjauca  doamna Anastasia Ciobanu  care ani în șir se plaseză pe locuri de frunte, anul acesta plasîndu-se  pe locul doi din 23 de concursanți din Republica Moldova și 4 pădurari participanți din România.

Deasemenea în acest an doamna Anastasia Ciobanu a primit și mențiunea "Pentru serviciul îndelungat şi activitate impecabilă".

Suntem mîndri de asemenea specialist în cadrul întreprinderi și ii urăm multă sănătate succese mari în munca asiduă pe care o depune zilnic în calitate de pădurar acum al 42 an..