vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Concursul “Cel mai bun pădurar faza I-a„ în cadrul ÎSS din Călărași.
20
08.2018
Concursul “Cel mai bun pădurar faza I-a„ în cadrul ÎSS din Călărași.
   
 

 

În scopul valorificării și stimulării potențialului celor mai buni pădurari care activează în fondul forestier de stat și promovării celor mai bune experiențe profesionale, în cadrul ÎSS din Călărași sa desfășurat faza I-a a concursului „Cel mai bun pădurar”.

În perioada 06-09 august în cadrul ocoalelor silvice getionate de către ÎSS din Călărași sa desfășurat faza I-a (fază de ocol silvic) al concursului „Cel mai bun pădurar”, cu participarea tuturor pădurarilor întreprinderii.

Astfel concursanții au participat la mai multe probe teoretice și prectice (test, recunoașterea speciilor după frunze, lugeri semințe etc.). În urma participării la concurs în cadrul fiecărui ocol silvic pe primele 3 locuri s-au clasat următori concursanți.

       O.S. Bravicea

1.Sculea Viorel

2.Vasilean Mihail

3.Stratan Foma

         O.S. Călărași

1.Danu Petru

2.Danu Nicolae

3.Chicu Ion

        O.S. Vărzărești

1.Barba Anatol

2.Vulpe Dumitru

3.Marcu Ion

        O.S. Hîrjauca

1.Ciobanu Anastasia

2.Coțofan Arcadie

3.Varnic Grigore

Felicitări tututor câștigătorilor, și le urăm mari succese în faza II-a (nivel de intreprindere) care se va desfășura la data de 22.08.2018 în cadrul sediului ÎSS din Călărași, unde vor fi supuși unor noi probe teoretice și practice pentru a fi desemnat „Cel mai bun pădurar al ÎSS din Călărași” care la rândul său va apară cinstea și onoarea întreprinderii la ultima fază, faza a III-a nivel de ramură silvică.