vezi mai mult

Felicitări cu 8 Martie.
07.03.2024     
 
Hrană suplimentară pentru animale în perioada ierni
19.01.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Concursul ”Cel mai bun pădurar”, etapa finală
14
09.2017
Concursul ”Cel mai bun pădurar”, etapa finală
   
 

Pe data de 08 septembrie 2017 în "Întreprinderea pentru Silvicultură "Glodeni" s-a desfășurat etapa finală a concursului profesional "Cel mai bun  Pădurar", ediția anului 2017.

Conducerea întreprinderii nominalizate a creat toate condițiile necesare pentru buna organizare și desfășurare a concursului. Evenimentul a avut loc îm ocolul silvic Rășcani, Tabăra de odihnă "Șaptebani", r-l Rîșcani.

La concursul în cauză au participat 23 de întreprinderi din cadrul Agenției "Moldsilva".

Cinstea și onoarea Întreprinderii de Stat pentru Suilvicultură din Călărași a fost apărată de către pădurarul cantonului silvic nr.12 al ocolului silvic Hîrjauca, Ciobanu Anastasia cu o vechime în muncă mai mare de 40 ani în ramura silvică, care de repetate ori, în anii precedenți s-a plasat pe primele locuri.

De data aceasta, după o luptă aprigă cu colegii participanți, s-a plasat pe locul III între întreprinderile ramurii silvice.

A fost menționată de către conducerea Agenției "Moldsilva" și Comitetul Executiv al Federației Sindicale din Silvicultură "Sindsilva" cu diplomă de onoare și premiu bănesc în mărime  de 1200,00 lei.

Bravo Anastasia! Îți dorim multă sănătate și succes în continuare!