Prima pagină   »  Anunțuri   »  Achiziții publice
Achiziții publice
01.12.2020  
Receptionarea ofertelor de la companii de audit.
 Întreprinderea de Stat „Întreprinderea pentru Silvicultură Călărași” desfășoară concursul de selectare a companiei pentru auditarea situației financiare a entității pentru anul 2020. Termenul limită de depunere a ofertei- 11 decembrie 2020. Examinarea ofertelor va fi efectuată de către Comisia de
  
20.11.2018  
Recepționarea ofertelor de la companiile autorizate pentru a desfășura auditul în ÎS Călărași
primirea ofertelor de la companii de audit autorizate, pentru a petrece audit obligatoriu al situațiilor financiare anuale ale întreprinderii pentru perioada de activitate 2018.
  
   
09.02.2018  
ÎSS din Călărași recepționează oferte pentru achiziționarea Produselor petroliere.
ÎSS din Călărași invită operatorii economici interesați, să participe la procedura de achiziții Licitație Publică privind livrarea produselor petroliere.
  
16.11.2017  
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță primirea ofertelor de la companii de audit autorizate pentru a petrece auditul în ÎSS din Călărași.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță primirea ofertelor de la companii de audit autorizate, pentru a petrece audit obligatoriu al situațiilor financiare anuale ale întreprinderii pentru perioada de activitate 2017.
  
   
11.04.2017  
ÎSS din Călărași recepționează oferte pentru achiziționarea Produselor petroliere
ÎSS din Călărași anunță recepționarea ofertelor agenților economici ce livrează produse petroliere pentru a participa la procedura de achziție Licitație Publică.
  
11.01.2017  
ÎS Călărași anunță recepționarea ofertelor de la companiile autorizate pentru a desfășura auditul în ÎS Călărași
ÎS Călărași anunță recepționarea ofertelor de la companiile autorizate pentru a desfășura auditul în ÎS Călărași