Prima pagină   »  Anunțuri   »  Licitații publice
Licitații publice
06.02.2023  
Anunț de vînzare a metalului uzat.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură Călărași, anunță comercializarea unui lot de metal uzat în cantitate de 6530 kg. Specificăm că lotul este compus din metal uzat compact și anume un tractor cu șine uzat , cazan uzat etc. Așteptăm ofertele
  
19.03.2018  
Licitație "repetată" privind comercializarea boiler pentru cameră de uscat lemne
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță desfășurarea licitației „repetate” privind comercializarea: boiler pentru cameră de uscat lemne la prețul de 2000 lei.
  
   
05.03.2018  
Licitație cu "reducere" repetată privind comercializarea mijloacelor fixe și a obiectelor regnului vegetal-plante medicinale.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță desfășurarea licitației cu „reducere” repetată privind comercializarea mijloacelor fixe conform regulamentului în vigoare, și licitația cu reducere repetată a obiectelor regnului vegetal-plante medicinale
  
21.02.2018  
Anunț cu privire la desfășurarea licitației privind comercializarea boiler pentru cameră de uscat lemne.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță desfășurarea licitației privind comercializarea: boiler pentru cameră de uscat lemne la prețul de 2000 lei.
  
   
05.01.2018  
Anunț cu privire la desfășurarea licitației publice a mijloacelor fixe.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță desfășurarea licitației repetate privind comercializarea mijloacelor fixe:
  
22.12.2017  
Anunț cu privire la desfășurarea licitației publice repetate “cu strigare” a loturilor de plante medicinale.
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță pentru data de 05 ianuarie 2018, ora 10.00, pe adresa or. Călărași, str. Bojole, nr.17 desfășurarea licitației publice repetate "cu strigare" cu privire la realizarea loturilor de plante medicinale colectate în anul 2017.
  
   
01.12.2017  
Anunț cu privire la desfășurarea licitației publice a mijloacelor fixe.
Întreprinderea pentru Silvicultură din Călărași anunță licitația privind comercializarea:
  
20.07.2017  
Anunț cu privire la desfășurarea licitației publice ”cu strigare” a loturilor de plante medicinale
Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură din Călărași anunță desfășurarea licitației publice ”cu strigare” cu privire la realizarea loturilor...